Oglinda Simplă Silver

jos

Oglinda Simplă Silver?

Oglinda este un element indispensabil pentru fiecare dintre noi. E obiectul de la care avem cele mai mari așteptări. Întrucât ea ne prezintă în detaliu defectele și atuurile noastre, fără ocolișuri. Uneori în ea căutăm soluții și tot din ea extragem câteva fire de încredere și curaj.

Din toate timpurile, oglinda cu cele mai mari cereri a fost cea Simplă – Silver. Asta pentru că, este cel mai ușor de produs și rezistă cu brio în fața diverselor tipuri de prelucrări. Mai mult, anume caracteristicile de bază o fac atât de populară și eficientă pentru fiecare.

Oglinda Simplă Silver, are o suprafață lucioasă, netedă și oferă o imagine clară. Îi este caracteristică culoarea verde azuriu, care se evidențiază mai ales la marginile tăiate.

RADEVA - Fabrica de Oglinzi, vă pune la dispoziție Oglinzi simple Silver de diverse grosimi:

- Oglindă Clear de 4 mm
- Oglindă Clear de 6 mm

La capitolul dimensiuni nu avem nici o restricție. La comandă obțineți oglinda în funcție de mărimea de care aveți nevoie. Suntem deschiși pentru toate tipurile de comenzi, începând cu oglinzile uzuale pentru baie, hol, budoar, până la cele de dimenisiuni mari.

Nici formele deocheate nu ne sperie. Experiența ne permite să elaborăm oglinzi simple după proiect individual.

Oglinda Simplă Silver, poate fi:

- tăiată sub orice formă
- prelucrată pe contur
- șlefuită și lustruită
- găurită
- gravată
- matizată
- decupată

Simplă Silver | RADEVA - fabrica de oglinzi

Indiferent de tipul de oglindă și serviciile solicitate, aceasta va putea fi transportată și instalată fără pericol de tăiere.

Unde poate fi integrată Oglinda Simplă Silver?

Este un tip de oglindă universal. Așadar, poate fi utilizată în orice interior, atât ca element de uz, cât și decorativ.

Fiecare își poate pune creativitatea la încercare. Noi vă dăm doar câteva sugestii:

Oglinda Simplă Silver, poate fi:

- în hol pe perete
- în baie deasupra lavoarului
- în garderobă (dacă spațiul e limitat poate fi amplasată pe ușa garderobei)
- puteți crea un perete din oglinzi fațetate, acesta va deveni un element de decor vizibil și radiant al casei
- pilonii pot fi îmbrăcați în oglinzi
- oglinda Simplă Silver este potrivită și pentru piesele de mobilier: dulapuri cu uși simple și cele cu uși glisante, mese de machiaj, bucătării, vitrine etc.

RADEVA – Fabrica de Oglinzi, este locul în care fiecare oglindă prinde viață.
Toate datele de contact le găsiți aici.

Fazetare forme. Este procedura care se execută pentru sticla ovală, rotundă sau cu forme neregulate. Acest utilaj la fel dispune de un tauc cu pastă, oxid de ceriu, pentru lustruirea perfectă a oglinzii /sticlei.