Găurire sticlă

Din procesele de prelucrare a sticlei mai sunt și găurirea și decuparea acesteia.

jos

Găurire sticlă

Ele se pot realiza de diferite dimensiuni și grosimi. Pentru realizarea acestor procese de găurire și decupare a geamului trebuie să nu omitem, anumiți factori importanți cum sunt: dimensiunile foii de geam, grosimea nominală a geamului, forma vitrajului, numărul de găuri.
Operațiunea de găurire și decupare se realizează după procedură de tăiere și șlefuire, fără a afecta structura compactă a bucății de sticlă. Geamurile sau panourile de sticlă sunt găurite pentru a prinde sticla pe anumite panouri de fixare, sau pentru a monta mînere sau anumite cuiuri. Scăderea rezistenței în jurul găurii create, este cel mai mare risc în acest proces. Însă datorită avansării noastre tehnologice și a mașinelor performante utilizate,acest lucru este evitat. Operațiunea de găurire este efectuată într-un timp foarte scurt de către operatorii din cadrul "Fabrica de Oglinzi", diametrul găuriilor poate fi realizat la toate mărimele de care aveți nevoie Dvs.

Găurirea sticlei | Fabrica de Oglinzi

Indifirent dacă aveți nevoie de o oglindă simplă sau aveți în plan, un grandios proiect architectural, într-un spațiu care doriți să-l amenajați cu ajutorul oglinzilor. Echipa noastră vă poate veni în ajutor:
• Tăierea, fazetarea și șlefuirea oglinzilor de diferite forme și diminsiuni.
• Oglinzi cu cant
• Oglinzi fazetate
• Diverse rame pentru oglinzi